Solceller Timrå

För dig som vill installera solceller i Timrå har vi gott om tips att komma med! Att installera solceller är lite av en process i sig som kräver både tid, engagemang och även en del pengar, men när de väl är på plats så kan vi lova dig att det kommer löna sig och komma till stor nytta. Solceller är idag inte bara en investering för framtidens miljö, utan det är även en investering för din ekonomi och för din bostad – alltså även för din privata framtid. Kort och gott är det en väldigt bra investering trots kostnaderna och projektet i sig, häng med när vi berättar mer om hur solceller i Timrå kan säkra både din och planetens framtid!

Att installera solceller i Timrå

Att installera solceller i Timrå kan som sagt vara lite av en process som i början kan upplevas som rätt krånglig och påfrestande just på grund av att det kräver mycket planering och arbete. Men, idag finns det väldigt mycket hjälp att få för dig som vill ha solceller i Timrå.

 

Vi är experter på området och kan hjälpa er med allt från granskning av byggnaden och planering av arbetet, till själva installationen och underhållsarbetet som ibland är nödvändigt att göra. Oavsett vad så kan ni lite på att vi med vår kunskap kan hjälpa er då ni vill installera solceller – hos oss är ni i trygga händer i alla lägen!

 

Utöver att ni med vår hjälp kan känna er trygga så kan ni också släppa allt vad heter ansvar och planering för att bara låta oss göra jobbet. Att installera solceller i Timrå behöver alltså inte vara så jobbigt om ni tar hjälp av oss och låter oss sköta jobbet.

 

Från början till slut ser vi till att projektet blir gjort så bra som det bara går utifrån dina förutsättningar och önskemål, så att vi tillsammans kan sikta på en mer effektiv energiförbrukning för en mer trivsam värld.

Solceller - hög avkastning och framtidsförsäkring

Det finns ingen tvekan om att solceller kommer med många fördelar när det gäller just energibesparingar och minskade utsläpp, något som i sin tur både är bra för miljön och för oss själva.

 

Det finns goda möjligheter att minska sina elkostnader med ett par tusenlappar om året, och så är det väldigt smidigt att ha dem installerade då de knappt kräver underhåll. Installationen kostar, men sen kommer du bara att betalas tillbaka. Med andra ord kan du både minska dina kostnader och faktiskt tjäna pengar på solcellerna.

 

 • Minskade elkostnader
 • Besparing av jordens resurser
 • Underhållsfritt
 • Automatisk återbetalning med hög avkastning
 • Möjlighet att sälja överskottsel till en slant
 • Minskade skattekostnader
 • Möjlighet till bidrag och avdrag
 • Självförsörjande energikälla

 

Vi skulle verkligen rekommendera att alla som har möjligheten och rätt förutsättningar installerar solceller på sin byggnad eller på sin tomt. Är ni intresserade av att kontrollera om solceller kan installeras hos er hjälper vi gärna till! Med vårt engagemang och vår kunskap kan vi in princip alltid hitta en lösning så att ni kan installera solceller i Timrå!

Kontakt
 • 070–831 28 76
 • lars.hoglund@spiratek.se
 • Landtjärn
  871 92 Härnösand
Kontaktformulär