Solceller Härnösand

Om du är intresserad av att installera solceller i Härnösand har du hittat helt rätt! Här hos oss kan du nämligen få den hjälp du behöver för att gå vidare med ditt projekt om att anlägga en solcellsanläggning, oavsett om det gäller en privat byggnad eller företagslokal. Solceller är något som in princip alla kan ta del av, inte minst om man äger en lite större byggnad där både tak och en del mark kan fånga upp solens strålar. Att installera solceller i Härnösand kommer med många fördelar, och processen i sig är inte så krånglig som man kanske tror. Vi tar er igenom allt som ni kan behöva veta inför er installation av solcellsanläggning!

Vi installerar dina solceller i Härnösand

Hos oss kan alla få hjälp att installera solceller i Härnösand. Med vår hjälp kan ni vara säkra på att både kontroll, planering, installation och underhåll görs på bästa möjliga sätt för att er solcellsanläggning ska bli så bra som den bara kan bli.

 

Vi brinner för att skapa nya möjligheter och ser lösningar i det mesta – solceller är något alla ska kunna ta del av! Oavsett om du äger en privat bostad, ett hyreshus, en företagslokal eller någon annan byggnad kan vi hjälpa dig med att komma igång med solcellsinstallationen.

 

Det bästa med solceller är att de både är en fördel för klimatet och för din egen ekonomi, det vill säga både en klimatsmart och en privatsmart lösning för el- och energiförbrukning. För att vi ska kunna hjälpa dig med att utföra en solcellsinstallation hos dig krävs det bara att du kontaktar oss, att du visar ditt intresse och att du beskriver din situation.

 

  • Granskning och kontroll av bostad/ byggnad
  • Planering
  • Offert och avstämning med dig som kund
  • Installation
  • Underhåll

 

Vi tar oss sen an projektet, kommer upp med en plan, skickar en offert och så går vi igenom ingreppet steg för steg tillsammans. Vi ansvarar för allt, medan du kan se på hur din bostad blir mer effektiv på alla sätt och vis!

Så installerar vi solceller

Som vi tidigare var inne på så är det egentligen inte alls svårt att installera solceller, speciellt inte om du har en byggnad med rätt förutsättningar. Vi är experter på ämnet och har både rätt kunskap och lång erfarenhet om hur processen går till – hos oss är du i trygga händer oavsett vad!

 

Efter att vi har besökt ditt hem och inspekterat diverse möjligheter för att installera solceller så är det egentligen bara för oss att börja planera. Då går vi igenom vilka möjligheter du har för att installera solceller, var och hur de kan placeras på bästa sätt, hur stort område det gäller och vilken yta, samt hur vi på smartast sätt kan effektivisera solupptagningsförmågan.

 

Ju bättre läge och ju bättre placering mot solen desto större är sannolikheten att vi får till en riktigt bra installation av solceller i Härnösand hos dig. tveka inte på att kontakta oss får att få råd, tips, hjälp eller guidning om hur du ska gå tillväga för att både bli en klimatsmart energiförbrukare och för att göra en positiv insats för din plånbok!

Kontakt
  • 070–831 28 76
  • lars.hoglund@spiratek.se
  • Landtjärn
    871 92 Härnösand
Kontaktformulär