Solceller Kramfors

Vi har den rätta kunskapen för att hjälpa dig då du vill installera solceller i Kramfors. Tack vare många års erfarenhet i branschen vet vi exakt vad som krävs för att just du ska få den solcellsanläggning du önskat, oavsett om det gäller dig som privatperson eller er som företag. Idag är det allt vanligare att man installerar solceller, vilket i sig också har lett till en större tillgängligt och smidigare installationer för många. Solceller är en framtidsinvestering som lönar sig både direkt och på sikt, så tveka inte på att kontakta oss för att installera solceller i Kramfors!

Installera solceller i Kramfors med vår hjälp

Så varför ska du kontakta oss då du vill installera solceller i Kramfors? Vi finns här för alla som vill bli en del av den miljöbesparande framtid som vi alla är ansvariga för, och dessutom så gör vi vårt jobb riktigt bra. Oavsett vad det gäller och vilka förutsättningar du kan tänkas ha så kommer vi se till att jobbet blir gjort på bästa möjliga sätt.

 

Vi överdrivet inte när vi säger att du kan känna dig trygg och säker i våra händer från början till slut, och just av den anledningen kan det komma med många fördelar att välja oss för din installation av solceller i Kramfors.

 

Det krävs bara att du visar ditt intresse och att vi tillsammans går igenom dina förutsättningar så ser vi till att komma upp med en passande plan för dig. Genom att installera solceller med vår hjälp får du både en optimerad lösning, en trygg installation och pålitlig service. Vi hjälper dig med allt du kan tänkas behöva för att allt ska bli så enkelt och smidigt som möjligt!

Hur fungerar solceller?

Det är ett faktum att solcellerna är en framtidsinvestering på väldigt många plan, det vill säga både för dig själv och för den miljö som vi alla lever i. Att installera solceller i Kramfors kan göra att du både sparar pengar, tid och energi tack vare din självförsörjande energikälla som är helt miljövänlig.

 

Men hur fungerar då egentligen solceller? Jo, det är egentligen inte så krångligt som man kanske kan tro. Såhär går det till:

 

 1. Vi hjälper dig att installera solceller på din tomt eller ditt tak
 2. Solcellerna träffas av solljuset och skapar en elektrisk spänning
 3. Spänningen sker mellan fram- och baksidan av solcellerna
 4. När fram- och baksidan spänns på detta sätt skapas en växelström med hjälp av en växelriktare
 5. Växelriktaren ser till så att växelströmmen riktas om skapar rätt typ av el
 6. Solens omvandlade energi lagras i en tank, det vill säga din energikälla
 7. Du kan sen använda elen direkt i ditt hem, eller sälja den vidare

 

 Med andra ord är det inte så svårt att förstå det här med solceller, och när man väl vet hur de fungerar och hur de faktiskt går till så kan man också förstå vilken smart lösning det är.

Kontakta oss

Att kunna omvandla solens kraftiga ljusstrålar till en typ av energi som vi sen kan använda i våra bostäder är verkligen ett sätt att ta till vara på naturens egna resurser utan att förstöra den. Tveka inte på att kontakta oss för att ta del av denna smarta lösning och installera solceller i Kramfors!

Kontakt
 • 070–831 28 76
 • lars.hoglund@spiratek.se
 • Landtjärn
  871 92 Härnösand
Kontaktformulär