Om oss

SpiraTek finns i Härnösand och är levererar främst solcellsanläggningar inom Västernorrlands län. Här kan du läsa mer om oss och har du några frågor är du välkommen att höra av dig!

Vårt område

SpiraTek arbetar främst inom Västernorrland (Sundsvall, Ånge, Timrå, Härnösand, Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsvik) men andra områden i Norrland är intressanta.

Enkelhet

Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig att skaffa solceller och komma igång med att producera solel.
SpiraTek finns i Härnösand och levererar främst inom Västernorrlands län, vilket gör att vi alltid är nära dig som kund. Vi jobbar för att på ett smidigt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag, och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning.

Trygghetsgaranti

Innan vi lämnar en offert, gör vi ett besök hos dig för att garantera att du får den bästa anläggningen utifrån platsens och fastighetens unika förutsättningar. Snö, skuggning och vindlast kan variera mycket mellan olika platser och varje projekt kräver specialanpassningar för att bli riktigt bra.
När vi gör besök hos dig har du även möjlighet att ställa frågor och beskriva specifika önskemål som du har för anläggningen.

Totalentreprenad

Vi utför hela installationen utan att du behöver involvera dig: ställningsbygge, montering av solpaneler, kabeldragning, elinstallation, anmälan av mätarbyte till nätleverantören – vi löser det!
Vill du ha stöd med eventuell bidragsansökan så hjälper vi gärna till även med det.
Vi ser helt enkelt till att du som kund på smidigast möjliga sätt får den optimala anläggningen för just dig.
Med en optimal anläggning ger det dig bra förutsättningar för att få bra ekonomi på din solcellsanläggning.

Kontakt
  • 070–831 28 76
  • lars.hoglund@spiratek.se
  • Landtjärn
    871 92 Härnösand
Kontaktformulär